Ma 9-18 Ti-Pe 9-17 La 10-13 Juhannuksena Pe 21.- Su 23.6.2024 Suljettu

Stihl HL 94 C-E

Ammattityöskentelyyn korkeiden pensasaitojen leikkuussa ja maanpinnan lähellä. Painoa vähentävä vaihteisto, 2-MIX moottori, ECOSPEEDkierroslukusäädöllä pitkiin työrupeamiin meluherkillä alueilla, STIHL ErgoStart, 145° kääntyvä terä, kokonaispituus 242 cm.

839,00€

Tekniset tiedot

CO2-arvo g/kWh 794
Säiliön tilavuus l 0,54
Effekt kW/hk 0,9/1,2
Tilavuus cm³ 24,1
Ääniteho dB(A) 1) 107
Äänenpaine dB(A) 1) 91

1) K-Faktori direktiivin 2006/42/EG = 2,5 dB(A) mukaisesti

Vakiovarusteet

 • KaarikahvaZoom
  Kaarikahva

  Kaarikahvan ansiosta koneen käyttö on helppoa ja tilantarve ympärillä on erittäin vähäistä. Leikkaaminen ahtaissakin paikoissa on helppoa.

 • KantohihnaZoom
  Kantohihna

  Rennompaan ja turvallisempaan työhön.

 • LeikkuuterätZoom
  Leikkuuterät

  Molemmin puolin teroitetun terän ansiosta leikkaaminen on tehokasta ja tarkkaa.

 • Primer -pumppuZoom
  Primer -pumppu

  Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

 • RipustuslenkkiZoom
  Ripustuslenkki

  Riputuslenkki valjaille helpottaa koneen käyttöä entisestään, keventämällä sen kuormitusta. Valjaissa laitetta on helpompi kallistella ja käännellä.

 • STIHL 2-MIX moottoriZoom
  STIHL 2-MIX moottori

  STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

 • STIHL EcospeedZoom
  STIHL Ecospeed

  ECOSPEED osakaasutoiminnon ansiosta voit käyttää pensasleikkuriasi entistäkin taloudellisemmin. Käännä säätönuppia minusta kohti, jolloin lasket moottorin maksiminopeutta ja pensasleikkuri leikkaa vain tarvittavalla voimalla. Voi milloin tahansa, kaasua painamalla, saada täyden moottorintehon silti käyttöösi. Kun moottori käy vain osakuormalla, se vähentää polttoaineenkulutusta ja voit käyttää laitetta yhdellä tankillisella paljon pidempään.

 • STIHL ErgoStartZoom
  STIHL ErgoStart

  STIHL ErgoStart vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

 • Terän pikasäätö 145°Zoom
  Terän pikasäätö 145°

  Terä on helppo ja nopea säätää asteittain aina jopa 145° ja se voidaan myös taittaa kokonaan akselinmyötäisesti (kuljetusasento), jolloin varastointi ja kuljetus on helpompaa.

Sivukartta Tietosuojaseloste